Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Hälsa och sjukvård

Hälsokost Alternativ medicin Motion och gym Skönhet Viktminskning
Sjukhus och vårdcentraler Socialvård Övrigt

Optiker i Linköping, Kontaktlinskliniken!

kontaktlinskliniken är experter på linser och glasögon, de hjälper dig att få tillbaka den skarpa synen. De arbetar i Norrköping och Linköpings område och är en specialistoptiker med bred kunskap inom kontaktlinser och glasögon. Deras erfarna optiker hjälper dig med din nedsatta synförmåga, ögonmedicinska problem eller övriga "vanliga" synproblem. På Kontaktlinskliniken får dina ögon mer tid, omtanke och kunskap. De är specialister på bl.a. orthokeratologi (nattlinser) och keratokonus och arbetar alltid utifrån dina speciella behov genom en omfattande synundersökning. Besök deras hemsida för mer information!

Vi är din smärtmottagning i Stockholm

Stockholm Clinic Stay Active är en smärtmottagning som hjälper dig att motverka smärta för vi vill att du skall kunna njuta av livet fullt ut. Målet med vår STAYAC- metod är att din funktion och rörlighet skall återgå till det normala och att du ska bli smärtfri. Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer, hur vi anpassar oss efter dina behov och skapar lösningar som både passar dg fysiskt som psykiskt. Söker du en smärtmottagning så hör av dig till oss!

Dödsfall i familjen | Falkenberg

Ett dödsfall är något av det mest omvälvande och tragiska som vi kan råka ut för. Men det är tryggt att veta vad man skall göra, till vem man vänder sig och när. Vi på Christians Begravningsbyrå i Falkenberg hjälper dig med värdighet, trygghet och stöd. Hör av dig till oss så förklarar vi och ger dig stöd.

Avlägsna tandsten hos din hund hos JennyHill

Tandsten är vanligt förkommande hos både hund och katt. Varmt välkommen att boka en tid hos oss på JennyHill Djurklinik som kan hjälpa avlägsna problematisk tandsten hos din hund. Vi erbjuder en munundersökning helt gratis för att sen ge dig ett uppskattat pris för tandstensborttagningen. Kontakta oss för mer information.

Personlig assistans i Luleå

Söker du efter personlig assistans i Luleå? Då ska du ta kontakt med Alter Assistans! Hos Alter Assistans jobbar duktiga och erfarna personlig assistans som tar varar på dina rättigheter och vardag. Våra personlig assistans planerar, genomför, utvärderar och förbättrar kunders situation kontinuerligt. Alter Assistans finns där kunderna behöver oss. Tveka därför inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Alltid bra munhygien med Apex tandhygienist i Kristianstad

Vill du börja ta hand om dina tänder? Då ska du börja hos Apex tandhygienist i Kristianstad. Vår tandhygienist jobbar för att alla våra patienter ska få en bra munhygien som möjligt. Som tandhygienist undersöker och utvärderar vi dina tänder och ger tänkbara råd för bra munhygien. Förutom tandhygienist jobbar även tandläkare och tandsköterskor för att skapa en så bra miljö för våra patienter som möjligt. Välkomna in till oss!
Alltid bra tandvård med Apex i Kristianstad