Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Motion och gym

Meditation hos Skandinavisk Yoga och Meditationsskola

Skandinavisk Yoga och Meditationsskola är den äldsta yoga- och meditationsskola i Norden, vi besitter djup och gedigen erfarenhet om yoga, meditation och dess inverkan. Vi har hållit kurser i meditation och yoga på Håå Kursgård i Småland sedan 1972. Vi tror inte på att man kan massproducera yogainstruktörer, utan ger istället en omfattande och djupgående yoga- och meditationslärarutbildning. En fantastisk retreat med yoga och meditation. Välkommen för mer information!
Yoga och Meditation i Stockholm, Retreat Meditation

Köp ditt löpband hos Sport & Gym Butiken

Sport & Gym Butiken har pålitliga löpband till bra priser från marknadens mest kända märken. Löpband är ett utmärkt sätt att bränna fett och träna sin kondition. Utöka din träning med en crosstrainer eller motionscykel för bra variation. Unna dig en träningspartner som håller i alla väder - köp ditt löpband idag!
Crosstrainer för maximal cardio, Motionscykel hemma

Välutrustat gym hos Hotell Erikslund i Ängelholm

Letar du efter bra gym i Ängelholm? Hotell Erikslund erbjuder ett modernt och välutrustat gym. Till vårt gym är du varmt välkommen vare sig du vill träna själv eller delta i våra pass. Alla pass leds av välutbildade instruktörer. På vårt gym kan du även få hjälp med din träning eller rehabilitering av sjukgymnaster. Med ett träningskort på Hotells Erikslunds gym ingår även fri tillgång till relaxavdelning med jacuzzi och bastu. Så glöm inte dina badkläderna när du tränar på vårt gym! Varmt välkommen till Hotell Erikslund i Ängelholm!
Träning hos Hotell Erikslund i Ängelholm, Hyr festlokal hos Hotell Erikslund i Ängelholm

Idrottscentrum Halland – ditt gym i Halmstad

Oavsett om du vill förbättra din kondition eller bygga muskler så har vårt gym på Idrottscentrum i Halmstad det du behöver! Vi har allt från löpband och träningscyklar till friviktsrum och andra träningsmaskiner. På vårt gym finns även rehabmaskiner, balansplattor och pilatesbollar. Så varmt välkomna in till vårt gym på Idrottscentrum Halland i Halmstad och börja er träning redan idag! Mer information om tider och gruppträningar finns på vår webbplats.