Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Skönhet

Restylane i Göteborg och Borås

Här på jenniebloom utför vi behandlingar med Restylane som är välbeprövat och har använts av miljontals människor över hela världen. Genom vårt arbete med Restylane som produkt kan vi hjälpa dig med föryngra, släta ut och framhäva din hud och dina ansiktsdrag. Med effekter som varar 6-12 månader per behandlingstillfälle. Det är väldigt lätt att välja själv hur länge man vill att effekten varar genom att smidigt genomgå uppföljningsbehandlingar 1-2 gånger per år och där igenom förbättra hudens egenskaper. Då Restylane är en svensk produkt är alla varianter alltid tillverkade av hög kvalité på råvaror och ingredienser. Produkten innehåller en hyaluronsyra som liknar kroppens egna och injiceras enkelt av utbildad personal där du önskar effekt.

Plastikkirurgi hos Dr. Johan Nordquist

Bestämmer du dig för att förändra någonting genom plastikkirurg är det viktigt att arbetet utförs på en klinik som är specialiserad inom estetisk plastikkirurgi. Då kan du känna dig trygg hela vägen samtidigt som du försäkrar dig om ett lyckat resultat. Bellakliniken drivs av en av Sveriges mest erfarna plastikkirurger Dr Johan Nordquist. Varmt välkommen att boka en konsultationstid hos oss!

Botox behandling i Helsingborg

Bellakliniken i Helsingborg utför Botox och Restylane behandlingar för att minska rynkor, öka volym i läppar och kinder samt definiera ansiktets konturer. När du gör en injektionsbehandling hos oss får du träffa utbildad personal med lång erfarenhet. Vi utför våra behandlingar noggrant och går igenom dina önskemål och förutsättningar tillsammans med dig innan du påbörjar din injektionsbehandling.

Fillers på Citylaser i Göteborg

På Citylaser i Göteborg är vi specialister på att förändra ditt utseende utan dyra och onödiga plastikoperationer. Genom ansiktskonturering, utfyllnad av läppar och behandling av rynkor kan vi förbättra ditt utseende enbart med hjälp av injektioner. Beställ tid för konsultation hos CityLaser.

Bröstförstoring med naturligt resultat hos Estetisk kirurgi & Hälsa i Dalarna

Estetisk Kirurgi & Hälsa i Dalarna har lång erfarenhet av bröstförstoring och när du väljer att göra din bröstförstoring hos oss garanterar vi alltid personlighet, professionalism och ett stort engagemang från vårt team. Vi på Estetiks Kirurgi & Hälsa använder mestadels silikonimplantat när vi utför bröstförstoringar. Silikonimplantat ger störst säkerhet och det vackraste kosmetiska resultatet då brösten ser mest naturliga ut och blir mjuka med silikonimplantat. Gör din bröstförstoring hos Estetisk Kirurgi & Hälsa! Vi har kliniker i Dalarna och i Gävle!

Frisör i fantastisk miljö o Umeå

Utmed sjöbodarna i Umeå finns Frisör Sjöboden - hårfrisörer som tänker på dig och på miljön. På salonger arbetar man med ekologiska produkter som är skonsamma både mot dig, ditt hår och miljön utan att resultatet eller kvalitén försämras jämfört med vanliga hårvårdsprodukter - snarare tvärtom! På salonger erbjuds det allt från klipp och färg till försäljning av hårvårdsprodukter samt skönhetsbehandlingar som fransförlängning och ansiktsvård. Hos Frisör Sjöboden i Umeå får du bäst omvårdnad. Unna dig en stund av lyx till vardagspriser.