Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

Hemtjänst med Attendo

Attendos mål är att erbjuda ett helhetsåtagande inom hemtjänst som omfattar allt från städning, tvätt och måltidsservice till personlig omvårdnad, kvälls- och nattjänster för brukarna. I många av uppdragen utför vi även hemsjukvård utöver vardaglig hemtjänst.

Propecia

Tappar du hår? Att tappa håret kan kännas som att tappa sin ungdom eller sin manlighet och det kan vara en obekväm förändring av ditt utseende. Att jämt behöva ha en mössa eller keps för att dölja sitt håravfall kan också kännas pinsamt. Det kan dock finnas en väg tillbaka till din gamla, tjocka kalufs eller behålla den som håller på att försvinna. Kika in på vår sajt, där finner du helt säkert vad du letat efter länge!

Medigo AB - hjärtstartare, hjärt och lungräddning m m

Medigo är ett rikstäckande företag med cirka 10 medarbetare som upprättar hjärt-säkra arbetsplatser på de flesta orter runt om i landet. Våra kontor ligger i Dalarna, Gävleborg och Stockholms län. - Vision: Sveriges hjärtsäkraste kunder. - Mission: Vi skapar hjärtsäkra arbetsplatser och därigenom en tryggare arbetsmiljö. - Affärsidé: Medigo erbjuder utbildning inom hjärt- och lungräddning samt hjärtstartare, både lokalt och rikstäckande till företag, organisationer och privatpersoner.

Ryggstöd och bålstöd

Vi är ett svenskt företag med 25 års erfarenhet av ortopediska hjälpmedel. Hos oss finner du ett brett urval av produkter, och det är vår förhoppning att du skall hitta den produkt som passar dina behov. Mediband har under åren arbetat upp mycket nära relationer med er kunder, samt med våra leverantörer. Ofta har vi kunnat vidareutveckla produkter efter råd och tips från våra kunder. Vi ser därför gärna att ni hör av er till oss med åsikter om produkterna. Vad kan bli bättre? Vi har ryggstöd och bålstöd i många varianter.
knäskydd, sulor

Vi på PreDoc utför hälsokontroller

Vill du boka tid för hälsokontroller? Kontakta då oss på PreDoc, vi kan hälsokontroller! Besök vår hemsida för mer information angående hälsokontroller.

Vi behandlar astigmatism & andra brytningsfel - Stockholms Ögonklinik

Stockholms Ögonlkinik hittar du i centrala Stockholm. Där behandlar vi flera olika typer av ögonsjukdomar med bl.a. ögonlaser. Med många års erfarenhet och högt utbildade och kunniga läkare kan du som patient alltid känna dig trygg. Vi tar hand om dig och besvarar alla tänkbara frågor som kommer upp.

Djursjukhus där dina djur står i fokus - AlfaVeta i Lund

AlfaVeta i Lund är en och veterinär med samma professionella kunnande som ett djursjukhus. Hos AlfaVeta får ditt djur bästa tänkbara vård. Hos oss får ni alltid ett professionellt bemötande med personligt engagemang och våra veterinärer har samma kunskaper som ett på modernt djursjukhus. Vi välkomnar djur och deras ägare till vår klinik i Lund!

Ont i rygg eller nacke? Vi är er kiropraktor i Stockholm!

Kiropraktik kommer från "chiro" som betyder ”händer” och ”praktos” som betyder ”att göra”, och detta jobbar vår kiropraktor i Stockholm utefter. Vi hjälper er om ni har smärta eller funktionsstörningar i rygg och/eller nacke. Välkomna in till vår hemsida för att boka in en tid med vår kiropraktor i Stockholm redan idag.

Hörapparater för alla

Vi är en rikstäckande kedja som jobbar dagligen med att prova ut hörapparater. Våra audionomer provar ut hörapparater och hörselskydd och hjälper även till med andra anpassningar som till exempel till mobilen eller på jobbet. | Det handlar om Din Hörsel

Fotvård i världsklass hos Spa Halmstad

Ge dina fötter lite extra omtanke med fotvård hos oss på Spa Halmstad. Alla våra fotvårdsbehandlingar inleds med ett varmt och skönt fotbad. Vi erbjuder allt från klassisk fotvård till pedikyr och liktåbehandlingar. På Spa Halmstad får du alltid fotvård med de senaste och mest effektiva teknikerna. Varmt välkommen till Spa Halmstad du hittar oss på Brogatan 3 i centrala Halmstad!
Njut av välgörande massage hos Spa Halmstad, Få snygga ögonbryn med 3d tatuering - Spa Halmstad

Tandvård där du som kund står i centrum - Thorwidkliniken i Enköping

Vi på Thorwidkliniken i Enköping erbjuder tandvård där du som kund står i centrum. Vår klinik har även ett nära samarbete med specialister för att alltid kunna erbjuda dig den tandvård du behöver. På vår hemtrevliga klinik i centrala Enköping kan du lita på att vi tar god hand om din tandvård. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller boka en tid direkt!
Vi erbjuder käkkirurgi i Enköping - Thorwidkliniken

Läs mer om hjälp vid sexuella övergrepp mot barn

Har du eller någon i din närhet blivit utsatt för sexuella övergrepp som barn? Då kan du söka hjälp hos Samtalsspecialisten. Där kan du genom att ringa till deras jourtelefon få hjälp direkt via telefonen och du behöver inte fysiskt ta dig till en plats. Ibland kan det kännas tryggare. Hos Samtalsspecialisten får du tala med en person som lyssnar och ger dig råd om hur din vardag kan bli enklare att hantera.

Köp din e-cigarett och alla dess tillbehör hos oss på Slutanu.com

Behöver du köpa en e-cigarett? Kontakta då oss på Slutanu.com! Vi har lång erfarenhet och stor kunskap av e-cigaretter. Vi har ett stort utbud av olika sorters e-cigaretter och alla dess tillbehör. Vi säljer bland annat e-juice, laddare, fodral, nålflaskor och laddningshållare. Varmt välkommen att besöka vår butik i Vällingby, Stockholm för att se hela vårt sortiment!
Köp ecigg i Vällingby, Stockholm | Slutanu.com

Assistans ViKan ger personlig assistans till dig i Borlänge

Vi på Assistans ViKan hjälper dig i Borlänge som behöver personlig assistans. För oss är det viktigt att alla människor ska kunna leva sina liv som de själva vill, och därför finns vi där för dig när det är delar av livet du inte klarar av själv. Du som är i behov av personlig assistans har alltid rätt att själv välja vem som ska vara din assistent, och vi hjälper dig utforma våra tjänster efter dina behov. Hör av dig för att få veta mer om vad vi kan hjälpa just dig med!