Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Boka hotell och boende

Boka billig konferensanläggning i Stockholm

Farsta Strand Hotelll & Konferens är en av Stockholms bästa konferensanläggningar, där du kombinerar boende och konferens på ett ställe. En billig konferens går typiskt på 1/3 av en Citykonferens, och du har fortfarande bra förbindelser in till Stockholm, och vi ligger endast en station från Älvsjö. Vi ligger nära Älvsjömässan och arrangerar årligen 100-tals konferens av varierande storlek, från dagkonferens till större helg och veckokonferenser. Med över 100 hotellrum, gym och bra restaurang, så vi fixar en lyckad konferens.

Boka ett hotell i biarritz

Hotellet La ferme de Bassilour o Biarritz var en gång i tiden en bondgård i ganska dåligt skick då en inköptes år 2000. Sen började ett enormt arbete med att renovera fasrtigheten, taket höjdes, vatten och el drogs in samt jordvärme installerades. Vi har behållit så mycket som var möjligt av alla bjälkar och stenväggar för bevara denna nästan 500 åriga byggnad så nära som möjligt sitt ursprungliga utseende. Det gamla stengolvet i entren har bevarats. Vi tog upp alla stenarna för att kunna dränera och lägga in golvvärme, vissa stenar fick även slipas ner så dom blev lika tjocka. Väggarna är kalkade efter konstens alla regler. En del av det gamla taket har också bevarats. Efter tre års renovering öppnade vi portarna. Vi har 8 rum och 2 sviter varav den ena är anpassad för rörelsehindrade. Det stora köket använder vi ibland för matlagningskurser, och den tidigare ladugårdsdelen är nu ett underbart rum där vi serverar frukost firar brölpp eller anordnar konferanser.

Boka hotell i Stockholm på Unique Stay

Välkommen att boka ditt hotell i Stockholm hos oss på Unique Stay Hotels, en väldigt speciell hotellkedja som består av 6 unika anläggningar, ingen är den andra lik! Våra anläggningar är: Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant, ibis Stockholm Spånga, ibis Styles Stockholm Järva, ibis Styles Stockholm Odenplan, Solna Hotell & Vandrarhem och Rösjöbaden Camping. Välkommen med din bokning idag för att uppleva en härlig hotellvistelse!
Hotell Mälardrottningen i Gamla Stan, Boka hotell i Kista, Järva Hotell i Stockholm, Unique Stay - hotell i Solna, Camping i Stockholm - Röjsjö

Boka en romantisk weekend på vårt herrgård, boka här!

Unna er något och fly vardagen för några dagar! Vi erbjuder weekendpaket för en komplett romantisk weekend på vår herrgård nära Västerås och Örebro. Avnjut en trerättersmiddag, drick champagne, bada bastu eller promenera i vår vackra omgivning. Allt för en perfekt romantisk weekend, välkomna till oss på Schenströmska herrgården!

Centralt hotell i Halmstad med gångavstånd till det mesta!

Hos Hotel Amadeus i Halmstad hittar du olika typer av hotellrum i olika prisklasser. Vi erbjuder exempelvis ordinarie dubbelrum från 925 kronor per natt. Alla rum är även utrustade med TV och trådlöst internet. Hotellet ligger centralt i Halmstad med gångavstånd till både shopping och restauranger. 3 km till flygplatsen och 1 km till tågstationen. Varmt välkommen till Hotel Amadeus i Halmstad!

Boka din stuga på Öland hos Byxelkroks Gästhem!

Önskar du hyra en stuga på Öland i sommar? Hör av dig till Byxelkroks Gästhem för bokning! Byxelkroks Gästhem erbjuder hög service och ett hemtrevligt alternativ till dyra hotellboenden på en av Ölands finaste platser. Nästa gång du ska hyra stuga på Öland, hör av dig till oss på Byxelkroks Gästhem!

Boende i Dalarna - Falu fängelse vandrarhem

Letar ni efter boende i Dalarna? Välkommen till Falu fängelse vandrarhem för en fängslande upplevelse! Falu fängelse vandrarhem kombinerar den gamla fina arkitekturen med ett modernt boende. Fängelset var i bruk från 1849 till 1995 och köptes sedan utav oss år 2000. Vi har nu utvecklat fängelset så att det förutom boende även finns konferens, restaurang och museum. Ni är varmt välkomna till Falu fängelse vandrarhem – ert boende i Dalarna.

Billigt hotell i centrala Göteborg med SPAR Hotel

Välkommen till SPAR Hotel i Göteborg, ett hotell där alla är välkomna, allt från företagare till privatpersoner med sina familjer. Hotellen ligger i dom centrala delarna av Göteborg, i närheten av restauranger, uteliv och nöjesparker. Boka ditt rum på SPAR Hotel i centrala Göteborg, redan idag för att få ett prisvänligt rum med fullständig service och en otroligt god frukost!
Boka weekend i Göteborg