Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

Konferens i Stockholm Stockholm

Klart Skepp är vår båtcharter, med fantastiska och annorlunda festlokaler för konferens eller bröllop/bröllopsfest i Stockholm - du har konferens till sjöss, på ett gammalt segelskepp. Med Stockholms bästa lokaler för konferens i vårt fantastiska slott, Cedergrenska Tornet, kombinerar vi en skärgårdsupplevelse med en modern och effektiv miljö för en givande konferens för ert företag.Här har vi hjälpt till att arrangera mången lyckad bröllopsfest, konferens eller relaxweekend för hela företaget. Cedergrenska Tornet erbjuder även brunch på söndagar, och ett av Stockholms bästa julbord på vintern. Via Klart Skepp kan du chartra en båt för ett annorlunda bröllop eller en konferens till sjöss.

Dags att boka din alpresa

År 2008 övergick EASTON SKI´s verksamhet till GO Alpin. EASTON GOLF är Sveriges näst största researrangör på golfresor. Från starten 2004 var Fredrik delägare i Profeel Golfevents AB, tillsammans Robert Lundgren och Björn Ljungkvist. GO Alpin låg då som en bifirma till Profeel Golfevents. År 2010 flyttades GO Alpin från Profeel Golfevents till ett nytt aktiebolag. GO Alpin vill göra valet enkelt för dig som ska åka på skidsemester. GO Alpin har resegaranti ställd till Kammarkollegiet.

Fotbollsresor till London och Barcelona med Sports International

Är du sugen på en fotbollsresa till London eller Barcelona? Sports International bidrar mer än gärna till att hjälpa er med allt som kan tänkas dyka upp inför er resa! Sports International har förmånen att vara officiell biljettagent åt bl.a. Barcelona, West Ham och Arsenal och kan därför erbjuda samtliga av sina kunder bra och prisvärda biljetter inför alla ligamatcher i både Premier League och La Liga. Om du utöver matchbiljett behöver hjälp med bokning av flyg och hotell är det inga som helst problem och Sports International bidrar gärna med rekommendationer och även bokningar av diverse andra nöjen under din resa.
Ny länk