Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Friluftsliv

Vi kan allt om jaktvästar!

Starka och robusta jaktvästar är otroligt viktigt när man är ute i naturen och rör sig bland djur. Därför så har Wollmars valt att inrikta sig på jaktkläder och diverse redskap så som jaktradio för att göra ditt friluftsliv lite enklare och säkrare. VI säljer även jaktställ om det är det som du söker och ifall du har några frågor så är det bara att kontakta oss!

Sugen på turridning med islandshäst utanför Stockholm?

Vill du ut på ett riktigt äventyr ska du prova på turridning med islandshäst. Sör Sellnäs islandshästar hittar du ca 20 mil utanför Stockholm och ger dig en riktig naturupplevelse när det kommer till turridning. Vi erbjuder även ridskola för dig som vill förbättra dina kunskaper på hästryggen, oavsett om du är barn eller vuxen. Lämna Stockholm för en helg och njut på vårt ridläger vi anordnar varje år. Vi rider i skog och mark, badar med hästar och lär oss tölta på isländskt vis. Välkommen till Sör Sellnäs islandshästar.

JagaMera - Jakt- och skyttebutik

JagaMera erbjuder produkter inom jakt och skytte. JagaMera har bland annat ett av Sveriges största utbud på luftvapen. Här finner du allt från jaktgevär till paintballgevär och fisketillbehör. Läs mer på http://www.jagamera.se/.