Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

Halloweenutklädnader, smink och dekorationer

Halloween har exploderat på senaste, och nu när det börjar bli en etablerad och återkommande händelse som etsat sig fast i folks minne börjar kraven på bättre utklädnader och kostymer komma. Hos Partajshop kan du köpa allt du behöver inför godissvängen med barnen, inför temafesten hos polaren, inför utklädnadsdagen på jobbet och för att dekorera huset inför halloweenkalaset barnen ska ha!

Sugen på en kryssning i skärgården? Kontakta oss i så fall.

M/Y Merceditas är båtcharter i Stockholms skärgård när den är som bäst! Vi erbjuder privatpersoner och företag skärgårdskryssningar på en av Stockholms finaste charterbåtar. Luta dig tillbaka och njut av 23 meter total elegans. Upplev en känsla av blankpolerat krom i kombination med högsta komfort.

Mängder av kurser i Stockholm

Är du intresserad av teater eller improvisation? Nu har du chansen att gå en kurs i just improvisationsteater i Stockholm. Våra kurser innehåller träning inom improvisation och kreativitet. Öppna dina sinnen och låt fantasin flöda! Välkommen för att uppleva någonting nytt och spännande! Utveckla dig själv!

Företagsfest i Stockholm

När du behöver en rymlig festlokal så ska du vända dig till oss på Albertina Catering. Vi har huserat allt från företagtagsfest och födelsedagar till bröllopsfester. Behöver du dessutom hjälp med catering så och planering så finns vi vid din sida. Det är helt upp till dig hur mycket du vill att vi ska ta hand om. Hör av er till oss så ser vi till att festen kan börja och ni kan slappna av!

http://www.villasoderas.se

Vill du boka en konferens i Stockholm, med en lite lugnare puls och gärna med fin natur i omgivningen, så kan du inte gå fel med Villa Söderås. Vill ni boka er bröllopsfest hos oss, se till att vara ute i god tid. Med ett läge i östra delen av Lidingö erbjuder vi en bröllopsfest i naturskön omgivning, och vi har även weekendpaket för er som bara vill ha en romantisk weekend. Vill du ta dig in till City ligger vi bara 20 minuter därifrån, och det finns bra möjligheter med tunnelbanan (röd linje.)

Hitta tjejer

Om du är ute efter att hitta tjejer i området där du bor eller någon på andra sidan Sverige spelar ingen roll! Du kan prata och flirta helt fritt med sköna tjejer och killar dygnet runt från hela landet. Ring Sveriges roligaste telefondating du kommer inte att bli besviken. Vill du prata med tjejer eller prata med killar?
Hitta din drömdejt genom heta linjen!

Vi hjälper dig anordna en möhippa eller en svensexa du sent ska glömma.

En av Borås läckraste bowlinghallar. Med stilren inredning och bra förhållanden gör vi er kväll till något speciellt. Varför inte ha er svensexa eller möhippa och spela lite bowling, ta en öl, käka lite och varför inte avsluta i vårt lilla spa. Svårare än så behöver det inte va! 5 minuters promenad från Borås mittkärna hittar du Superbowl, förre detta Katrinedal Bowling. Här har vi funnits i många år och är en välkänd bowlinghall i Borås. Välkommen!

Surfbussen har det du behöver för kite

Surfbussen har all nödvändig utrustning och tillbehör för dig och dina polare när ni ska ut och surfa kite. Oavsett om det gäller vågsurfing, SUP eller kite surfing. I vårt sortiment finner ni bland annat brädor, våtdräkter, paddlar mm. Att ha en bra våtdräkt när man surfar kan vara avgörande för om det blir en bra upplevelse eller inte. Beroende på tjocklek och smidighet kan detta förändra dräktens egenskaper. Skulle du vara osäker på vilken typ av dräkt du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till! Vill du ha mer information om kitesurfing eller utrustningen vi erbjuder, välkommen för en närmare

Genom vår teledetjing kan singeltjejer börja dejta idag!

Myshörnan erbjuder teledejting, och singltjejer kan ringa och prata med trevliga och dejtingsugna killar redan idag. Singeltjejer - gå in på hemsida för telefonnummer och mer informtion.
Dejting genom telefonen - myshornan.se, Börja dejta killar eller tjejer idag!

Allt inom Facklor hos Eje Berglund AB

Eje Berglund AB hjälper dig med facklor och fyrverkerier till ditt evenemang. Vi har lång erfarenhet av fyrverkerier och har hållit på med facklor sedan 1990. Förutan att sätta ihop fyrverkerier till evenemang och festligheter har vi försäljning av bland annat fyrverkeripjäser, facklor och marschaller. Varmt välkommen till Eje Berglund AB - Facklor till ditt event
Marschaller och facklor i fin kvalitet - Eje Berglund AB

Hyr dj till ditt bröllop!

Loud Event kan hyra ut Stockholms bästa djs till ditt bröllop! Trots att vi är relativt nystartade har vi redan haft en mängd lyckade bröllopsevent. Våra djs anpassar sig givetvis efter dina önskemål och dina gäster. Oavsett om det är dansig musik till bröllopsfesten eller skön bakgrundsmusik till minglet innan så kan vi ta oss an uppdraget.

Ett inglasat uterum för regniga dagar

Med ett inglasat uterum kan du njuta av att vara utomhus oavsett väder. Det går att sitta ute både kalla, blåsiga och regniga dagar. BT Fönsterteknik har flera olika modeller och storlekar. Besök vårt showroom eller läs mer på vår hemsida.

Dykutrustning i Stockholm

Söker du efter bra dykutrustning eller vill du ta dykarlysens inför sommaren för att kunna njuta av dom vackra sjöarna på riktigt. Kom till oss och provdyk innan du bestämmer dig inför att ta en licens. Vi lånar ut all dykutrustning du behöver vid provdykning. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss!
Provdyk

Hyr segeldukar för regnskydd till ert företagsevent i Halmstad!

Segeldukar har blivit ett allt mer populärt alternativ till partytält och andra former av regnskydd. Segeldukar skapar en vacker miljö för att anordna fest och event utomhus! Nordic Stretch Tents i Halmstad är ett av företagen som både hyr ut, och hjälper dig montera segeldukar för event. De har bland annat hjälpt privatpersoner att förbereda fester och bröllop, och företag med att anordna event och personalaktiviteter. Du kan få inspiration och se exempel på deras arbete på hemsidan!