Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

Kopiera din nyckel i Stockholm

Hos Mister Minit kan ni kopiera alla typer av nycklar. Vi erbjuder kopiering av nycklar till bla. Hus, Bil, Cykel, Möbler, mm. Vi hjälper dig med kopiering av samtliga av dina nycklar, och har vi inte den nyckeln du söker hjälper vi dig alltid med att få tag på en, antingen från oss eller någon av våra samarbetspartners. Vi har ett starkt engagemang för kvalitet och service och ger dig garanti på alla våra produkter och tjänster. Glöm inte att kika på våra specialnycklar med hundratals olika motiv. Nycklarna hittar du i din närmaste MISTER MINIT butik. Vi har även flertalet nyckeltillbehör, lås mm.

Flytta isär? Bodelning mellan sambor

Vid en bodelning mellan sambor ska endast samboegendom, dvs. bostad och bohag som har förvärvats för gemensamt bruk, ingå i bodelningen. Vad gäller övriga tillgångar kan samborna äga sådan egendom tillammans men då denna inte regleras enligt sambolagen ägs egendomen av samborna med samäganderätt. Denna form av ägande regleras inom ramen för en bodelning endast om samborna är överens om detta. I annat fall fortsätter samborna att äga egendomen med samäganderätt enligt samäganderättslagen. För att samborna ska kunna gå vidare på var sitt håll rekommenderas att en bodelning bör görs i samband med att ett samboförhållande upplöses.

Hitta lediga jobb med vår jobbsökmotor

Toppjobbet erbjduer dig en jobbsökmotor. Denna är perfekt om du behöver ett nytt jobb eller om du helt enkelt vill byta arbetsplats. Med vår jobbsökmotor hittar du lediga arbeten runt hela vårt land.

Familjehem eller jourhem - vi hjälper er!

Vi på Svenska Familjehem kan hjälpa er om jourhem eller familjehem sökes. Vi ser till dina och era behov och önskemål, och hittar ett tryggt boende där du och ni befinner er. Läs gärna mer på vår hemsida om vår verksamhet och jourhem och familjehem.
Om är i behov av jourhem, kontakta oss!

Tillverkas utefter era behov och önskemål - gravstenar.

Vi på Göinge Stenförädling har lång erfarenhet inom tillverkning av gravstenar och gravvårdar. Med ett eget stenbrott och stenhuggeri i Skåne kan vi erbjuda gravstenar, och även marksten, till er och era tankar och önskemål. Vi levererar i hela Sverige. Välkomna att höra av er till oss och för konsultation om gravstenar och gravvårdar.
Tillverkning av gatsten utefter era önskemål!

Berteco är experter på golv och lägger Idrottsgolv i Stockholm!

Berteco är experter på golv och hjälper föreningar och kommuner att lägga sportgolv / idrottsgolv i deras idrottshallar. Berteco har lång erfarenhet av sportgolv och lägger både matta och trägolv, självklart ingår linjemarkering. Med Bertecos hjläp kan du reparera, underhålla eller lägga nytt golv i din lokal. Deras erfarna medarbetare ser till att jobbet blir utfört snabbt, effektivt och med ett professionellt slutresultat. De har många typer av golv som gymgolv, scan-lock, plats, gummi osv. Besök gärna deras hemsida för mer information om deras produkter eller kontakta dem direkt via telefon!
Trägolv i Stockholm med linjemarkering, Sportgolv som håller från Berteco, Gymgolv från Berteco

Bodelning vid skilsmässa

Bodelning i samband med skilsmässa är ofta omfattande. Vi rekommenderas att ni tar kontakt med advokat Glendor för att få stöd och hjälp. Advokaten vägleder er under hela förloppet från att ansöka hos tingsrätten om ”ansökan om skilsmässa” till dess att tingsrätten fastställt beslut vid en eventuell bodelning. Advokat Glendor har mer än 35 års erfarenhet av just denna del inom juridiken och kommer vara din hjälpande hand under hela processen

Advokatfirman S Thomas Danielsson - Din advokat i Karlstad

Är du i behov av en kompetent och erfaren advokat i Karlstad? Hör av dig till Advokatfirman S Thomas Danielsson AB! Advokatfirman S Thomas Danielsson är en erfaren advokat, verksam i Karlstad med omnejd. Som advokat i Karlstad erbjuder S Thomas Danielsson rättshjälp och rättsskydd, juridiskt stöd vid t.ex. skilsmässor, testamenten, bodelningar m.m. Vänd dig till S Thomas Danielsson nästa gång du behöver en advokat i Karlstad om du värdesätter din egna trygghet.

Klottersanering i Stockholm - Miljötekniska Entreprenad AB

Problem med klotter i offentliga miljöer som till exempel hissar och rulltrappor? Kontakta oss på Miljötekniska Entreprenad AB. Vi utför klottersanering i Stockholm med omnejd. På vår webbplats kan ni se före och efter-bilder på vårt arbete. Vi har öppet mån-fre klockan 07-16. Välkomna att höra av er!

Grönt hyresavtal

Vill du teckna Grönt hyresavtal? Ett Grönt hyresavtal är fastighetsbranschens första standardmall för minskad miljöpåverkan från lokaler. Vad är hyresvärdens kontra hyresgästens ansvar och vad innebär det gemensamma åtagandet? Detta avtal sammanfattar detta.
Lundbergs fastigheter AB

Hos oss kan du hyra truck

Hos oss på Still kan du välja om du vill köpa en truck eller hyra truck. Har du ett litet företag och inte har daglig användning för en truck är det idealiskt att hyra truck genom oss. Alternativet att hyra truck belastar ditt företag i mindre grad finansiellt. Även när en truck bara behövs för en kort period lönare det sig att hyra truck.
Staplare

Vällagade måltider till våra äldre!

Vi på Sodexo värnar om våra äldre och vet att måltidsstunden är en viktig del av dagen inom äldreomsorgen där gästerna ser fram emot vällagad mat. Vi uppfyller deras förväntningar genom att laga svensk husmanskost som väcker minnen till liv samt emellanåt bjuda på lite nyare smaker. Våra tjänster innefattar bland annat menyplanering, matlagning, distribution och servering. Kontakta oss för ett vidare samarbete!

Tilläggsisolering av vind – Svenljunga Byggnadsisolering

Tilläggsisolering från Svenljunga Byggnadsisolering innebär ett ökat värde för byggnaden och ger bättre komfort inomhus. Den del av en byggnad som är mest fördelaktig att isolera är vinden för att minska drag i huset. Tilläggsisolering på en vind kan också minska dina energikostnader. Besök sbiab.se för mer information.
Provtryckning och termografering hos Svenljunga Byggnadsisolering

Minnesvärda begravningar hos Lilla begravningsbyrån

Låt oss göra minnesstunden tillsammans. Vi på Lilla begravningsbyrån sköter hela processen och låter er fokusera på rätt saker när tiden är inne. Era begravningar gör vi till något alldeles extra, med flera års av erfarenhet kan vi ge kvalificerade tips och idéer för att göra det extra ordinärt. Vi erbjuder allt från kista till bisättning där vi självklart kan hjälpa er att med prisvärt paketpris. Vid nästa begravning låter du Lilla begravningsbyrån göra det personligt och prisvärt, välkomna!

Kompetenta advokater i Helsingborg & Halmstad

Behöver du komma i kontakt med en kompetent advokatbyrå med professionella advokater? Vi har svaret på dina frågor. Hos Advokatfirman Lennart Nilsson AB har du möjlighet att komma i kontakt med erfarna advokater. När du kontaktar oss, välkomnar vi samtliga ärenden med öppna armar. Vårat mål har alltid vara att bemöta våra kunder med hög service och professionalitet. Vi har dessutom möjlighet att erbjuda våra tjänster med lång erfarenhet och bred kompetens. Låter detta intressant för dig? Ta chansen att klicka dig vidare till våran hemsida för mer information!