Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Utbildnings företag

Cognosis utbildningar

Utbildning i lönsam affärskommunikation - Förhandlingsteknik, presentationsteknik & ledarskap Varje möte - med en kund, en leverantör eller internt - har ett syfte: att komma ett steg närmare företagets mål. Det kan gälla en viktig presentation vid ett affärsmöte med en ny kund, att förhandla fram ett avtal eller hantera en affärskritisk situation. Det kan gälla att driva ett tekniskt utvecklingsprojekt eller säkerställa rätt villkor och kvalitet vid en upphandling. Eller att som chef implementera en ny organisation. I alla dessa situationer är uppdraget att säkerställa affärsnytta och verksamhetsnytta. Förverkliga företagets vision och strategi.

Lexicon Datautbildningar

Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp. Sedan 1979 har vi framgångsrikt utbildat människor och erbjudit konsulttjänster i bland annat IT och affärskunskap. Över en miljon människor har hittills valt att utveckla sin kompetens hos oss. Välj Lexicon så får du ta del av vår samlade erfarenhet.

Hjärt och lungräddning, HLR utbildning - Stora Holm

På Stora Holms Trafikövningsplats utför du din riskutbildning för både bil och MC. Vi erbjuder bl.a. utbildningar i hjärt och lungräddning och trafikutbildning som idag kallas för riskutbildning 1 och 2. På vår halkbana får du känna på hur en kritisk situation kan upplevas i trafiken. Du får tips om hur du t.ex. hur du häver en sladd med bil i 50 km/h, kännedom av bromssträcka och olika bromstekniker m.m. Välkommen att kontakta oss för frågor och beställning av tid.

personalchef att hyra?

Behöver ditt företag en personalchef/ personalkonsult? Vill du ha hjälp med personalfrågor, rekrytering, arbetsrätt eller utbildning? Vänd dig till oss på GALPU. Vi vågar kalla oss specialister med sammantaget 130 års erfarenhet inom dessa frågor. Behöver ditt företag spara både tid och pengar på administration? Vi arbetar externt som personalchef under den period som behovet finns på företaget. Vi har kompetensen och erfarenheten från flera olika branscher vilket gör att vårt arbete blir ordentligt utfört. Galpu effektiviserar ditt arbete och hjälper till att tolka lagar, är på plats vid fackliga förhandlingar och bistår vid rekrytering.
arbetsrätt utbildning, utbildning i löneadministration, vi hjälper er med lönehantering

Behöver du truckförarutbildning?

En truckförarutbildning ökar säkerheten och produktiviteten i din verksamhet. Atlet håller truckförarutbildning och erbjuder utbildning för truckkort A, B, C och D. Vi följer Truckläroplan 10 (TLP 10) och efter genomgången och godkänd kurs erhålls ett truckkort (truckkörkort). Truckkortet är ditt utbildningsbevis och ett intyg på att du genomfört truckförarutbildningen. Vi håller även repetitionsutbildningar för truckförare. För mer information titta in på vår hemsida.

Utbildning i presentationsteknik för företag och privatpersoner!

Improvisationsstudion utbildar företag och privatpersoner i skådespel och scenspråk. En stor del av kommunikationen som framförs framför publik består av kroppsspråk, vilket är en viktig del i att föra fram sitt budskap. Med en utbildning i presentationsteknik och kroppsspråk kan du lära dig att tala inför publik på ett korrekt sätt. De har utbildningar och teaterkurser för dig som vill utveckla dig i både scenspråk, kroppsspråk och skådespeleri. Besök gärna deras hemsida för mer information om alla kurser och anmäl dig direkt online!

ITIL på alla nivåer - utbildningar och kurser

BiTA Service Management har utbildningar och kurser inom ITIL på alla nivåer. Hos oss kan du läsa både svenska och engelska kurser med erfarna och duktiga lärare. Vi erbjuder ett helhetspaket som gör att du kan ta din utbildning i din egen takt och efter dina egna förutsättningar. BiTA sysslar både med utbildning och konsultation. Inom vår konsultation finns bland annat tjänsteorientering och förändringsarbete inom ITIL. På vår hemsida kan du läsa mer om vårt stora utbud av tjänster och kurser.
Att bygga en tjänstekatalog, Kurser inom ITIL och pm3

Utbildning inom UGL med UGL-utbildarna

Vi hjälper ditt företag och coachar chefer till att bli bättre ledare! En chef bör få alla förutsättningar att lyckas med sin personal. Att bli en bättre ledare borde vara alla chefers strävan. Hos oss på UGL-utbildarna får du lära dig mer om utvecklande ledarskap och varför du bör gå en kurs i UGL..