Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

kick-off med Tomas är alltid uppskattat

En kick-off är en trevlig tillställning som ofta antingen markerar starten av något projekt, lanseringen av någon ny produkt eller ett roligt event för att starta terminen. På en kick-off kan både kollegor, anställda, chefer och ibland även kunder delta. En kick-off med Tomas som föreläsare blir både underhållande och fullt av handfasta tips. Kick-off kan anordnas på mängder olika sätt och på alla möjliga ställen. Om du ska välja ut ett ställe och aktiviteter för din företags kickoff så är det primära att dessa passar för de anställda som ska medverka. Som föreläsare är Tomas en dynamisk presentatör som känner sitt material och engagerar alla.

Rekrytering av chefer och specialister

Rezon arbetar främst med rekrytering av chefer och specialister utifrån en gemensamt utformad kravprofil. Blanda in oss i hela, eller delar av, rekryteringsprocessen. Är du intresserad av jobberbjudanden är du välkommen att skicka in ditt CV så kontaktar vi dig för en intervju. Du får dessutom gärna ingå i vår kandidatbank. Det handlar inte bara om att finna människor med rätt kompetens och utvecklingspotential.

Läs till cobol programmerare hos oss!

Länsförsäkringar, If, Skandia, SEB, Handelsbanken, AMF Pension och Folksam är några exempel på stora företag som är användare av COBOL-baserade system. Om du tycker att den här typen av företag låter spännande och du vill arbeta med programmering i ett programspråk som är avsett för affärsändamål så är denna utbildning rätt för dig.

Vi har din nya karriärcoach

Att få stöd av en egen karriärcoach kan mycket stor skillnad för en person som måste lämna sin anställning. Och det kan göra stor skillnad för företag som investerar i detta. För personer som lämnar sin arbetsgivare på grund av arbetsbrist, omorganisation eller av andra orsaker, är det oerhört värdefullt att få hjälp av en personlig karriärcoach. Det skapar trygghet och ökar chansen att snabbt hitta en ny lösning. Det skapar också bättre förutsättningar för företag att hålla anseendet som en god arbetsgivare, även för de som måste gå. Våra coacher har lång erfarenhet av individuell karriärcoachning, rekrytering, vägledning och rådgivning.

Pedagogiska verktyg - ITM Meeting Solutions

ITM Meeting Solutions erbjuder pedagogiska verktyg som skapar ett mer kreativt och smidigt sätt att lära ut, sprida och visa information i samband med undervisningen. Genom dessa pedagogiska verktyg blir information tillgänglig på ett nytt vis och dessutom så blir det geografiska avståndet inte heller några problem. Genom modern teknik kan man använda de pedagogiska verktygen att visa och sprida information i realtid trots att deltagarna befinner sig på olika platser. Nyfiken? Besök oss!

I Norberg kan du ta ditt körkort snabbt och utan krångel

Trafikskolan i Norberg erbjuder intensivkurs för körkort på två veckor. Hos oss kan du ta ditt körkort snabbt och utan krångel. Vi erbjuder en lugn miljö och gott om valmöjligheter. Du kan välja mellan att bo i grupp eller ensam. Vi har även kurser i automatkörkort och ekologiskt körande. På vår webbplats hittar du också vår handledarkurs, riksetta och B96-kurs med mera. Välkommen till Norberg!

Proaccess utbildar dig inom SPRAT

Proaccess är företaget som utbildar dig till inom SPRAT. Vid klarad utbildning får du ett certifikat som håller i 3 år, omprov sker efter det. Du går igenom både praktiska och teoretiska prov för att du ska kunna arbeta säkert. SPRAT är med andra ord fallskydd och repteknik där du lär dig grunderna eller utökar din kompetens för att arbeta säkert på höga höjder.

Lastsäkring

När det kommer till lastsäkerhet så borde det vara en självklarhet - bristande säkerhet kan leta till skador på människor, gods, fordon osv. Här på Yrkesförarcentrum erbjuder vi grundkurser till skräddarsydda utbildningar - välkommen in idag!

Microneedling & diamond micro dermabrasion | Ewas Utbildning

Microneedling & diamond micro dermabrasion och mycket annat kan du hitta hos Ewas Utbildning. Vi säljer produkter till elever som företag. Ewas Utbildning har funnits sedan 1997. Vi har utbildningar inom bl.a. hudvård, skönhet och makeup. Du kan köpa produkter, tex diamond micro dermabrasion, hudslipning eller Skin Pen Microneedling. Välkomna!
Makeup utbildning, bli makeup artist hos Ewas utbildning, Massage utbildning | Ewas Utbildning

Handledning inom stresshantering för företag i Luleå

Hitta harmonin i ditt liv och få mer ut av din tillvaro, lär dig stresshantering hos Norrbottens Kognitiva Center i Luleå! Här arbetar duktiga psykologer med expertis inom kognitiv beteende terapi med att lära ut stresshantering till både privatpersoner och företag. Har stress blivit ett arbetsmiljöproblem i ert företag? Ta kontakt med en av våra psykologer som kan handleda och utbilda er inom stresshantering! Vi kan både hjälpa till med utbildningar för hela företaget eller enskilda handledningar till chefer, personalansvariga, eller andra som behöver extra stöd i det arbetet. Läs mer på vår hemsida!