Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Möbler

Fantasifulla barnsängar

Hos oss på möbelmagasinet hittar du barnsängar i många olika modeller. Vi har säkra spjälsängar, snygga enkelsängar och sängar som växer med ditt barn. Du kan själv välja om du vill komma till butiken och hämta din vara, eller om du vill få den levererad till ditt hem.

Hifimöbler och mediabänkar

Din Stormarknad har mängder av inredning i alla stilar! Hos oss finner ni alltid oslagbara erbjuden på kvalitativ inredning och möbler online. Letar du kanske ny hifimöbel eller mediabänk? Då har du hittat helt rätt! Vi har ett brett utbud av just tv- och hifimöbler i olika utföranden, något i alla stilar helt enkelt! Välkommen in i webbshoppen för att se hela vårt sortiment!

Lamputik på nätet - hitta snygga lampor online!

Vill du hitta snygga lampor online? Besök vår lampbutik! Vi har ett stort och brett sortiment av lampor på nätet som du enkelt kan beställa och få hemskickade. Vi har både utebelysning och inomhusbeslysning. Hos oss hittar du också taklampor, vägglampor, golvlampor och andra lampmodeller. Vi har något som passar just dig! Se vårt sortiment direkt online!

http://www.rumstid.se

Rumstid har ett av Sveriges största sortiment av lampor online, och dessutom med mycket bra priser. Hos oss finner du många stora märken som Herstal, Belid och Lampgustaf, alla fina, klassiska märken med massor med fina lampor. Allitfrån badrumslampor till spotlights till julbelysning hittar du hos Rumstid, besök oss gärna för en titt. Vi har två års garanti på alla lampor och 60 dagars öppet köp!

Höj och sänkbart skrivbord med hög kvalitet

Vi på Aktiv Miljö har kompletta höj och sänkbara skrivbord med hög kvalitet från Form2, inklusive bordsskiva. Bordsskivan från Form2 är 22 mm tjock. Finns att få som direktlaminat eller fanér. Bordsskivan kan beställas helt enligt eget önskemål vad gäller form, färg, kantlister och avfasning. Stativ Form2 Slide 50/65 Elektriskt 2-parallellsystem med 700 alternativt 500 mm djupa fötter. Stativets sargar är steglöst justbart i längd, passande bordsskivor från 1200 till 2000 mm längd. Slide 50: Slaglängd 500 mm (680 - 1180 mm exkl bordsskiva). Lyftkapacitet: 120 kg (Utbredd last) Lyfthastighet: 40 mm/s obelastad. Slide 65: Slaglängd 650 mm (615 - 1265 mm exkl bordsskiva). Lyftkapacitet: 120 kg (Utbredd last) Lyfthastighet: 40 mm/s obelastad.

Kontinentalsäng online - köp billigt hos Beddo

New York är en exklusiv kontinentalsäng komplett med en lyxig 7cm pikerad bäddmadrass i polyeter samt 18cm konade ekben. Just nu till ett fantastiskt kampanjpris. Sängen har en stabil träram med bonellfjäder i botten, följt av Pocket Spring-resår i den vändbara madrassen. Det ger en härlig komfort och stöd för din kropp. Dessutom är den klädd i toppkollektionens kvalitetstyg "Alfa" Alltid bra kvalité och konkurrenskraftigt pris

Vi har bekväma arbetsstolar till bra pris.

Det är inte alltid lätt att avgöra direkt om en arbetsstol passar just dig. Hos oss kan du låna hem arbetsstolar och testa, sedan är det bara att skicka tillbaka om det är någon som du inte tycker passar. Hos oss hittar du märken som Fleximum, Håg, Johanson Design, Kinnarps, Malmstolen, Officeline, Optimum, RBM, RH, Savo, Toplux, Ullman, Vitra. Alla gör kvalitativa arbetsstolar av riktigt bra kvalité.

Möbler, madrasser och inredning på nätet

Vi på SE Möbler har inriktat oss på att kunna erbjuda exklusiva designmöbler med ett starkt fokus på utseende. Våra möbler gör sig bäst i ett modern hem med en stark tanke för rummets helhet och karaktär. Bland vårt sortiment hittar du u-soffor, divansoffor och skinnsoffor samt mycket mycket mer på nätet. Välkommen in att handla hos oss!

Kakel | Marocko Bazar

Kakel och inte vilket kakel som helst. Skaffa den drömlika orientaliska stilen i ditt hem med hjälp av marockansk kakel. Handla kakel i bästa kvalité och gör ditt hem trivsamt och färgglatt. Välkomna!