Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Frisör

En personlig frisör i Bromma

Salongen i Ålsten är en liten personlig skönhetssalong som ligger beläget i Bromma och vi kan det där med hår. Som din frisör anpassar vi klippningen och färgningen utefter dina önskemål. En frisyr kan både lyfta fram speciella drag i ditt ansikte men även medföra en förändring för ditt utseende. Hos oss kan du komma gammal som ung och kvinna som man. Söker du en frisör i Bromma så besök oss och boka en tid, varmt välkommen!
Vi erbjuder hudvård i Bromma

Din personliga frisör i Trollhättan - Salong Hans & Greta

Salong Hans & Greta i Trollhättan är din personliga frisör och stylist. Våra frisörer är välutbildade och kreativa och kan se både små detaljer och helheten. Allt för att du som kund hos oss ska bli så nöjd det bara går. Kontakta oss gärna eller se vår hemsida för mer information. Välkommen till en personlig frisör i Trollhättan!

Professionella frisörer hos Klipparna i Trollhättan!

Hos Klipparnas professionella frisörer i Trollhättan kan du få lite extra guldkant på tillvaron. Hos oss kan du få en skön paus i vardagen och njuta av behandlingen i en trevlig miljö. Kontakta våra frisörer för att boka en tid eller om du vill veta mer om våra behandlingar. Välkommen till klipparna i Trollhättan!

Frisör i Ludvika - Hair Fashion

Hos våra professionella frisörer på Hair Fashion i Ludvika får du alltid bästa service. Hair Fashion är Nordens största salongskedja inom hårförlängning och löshår. Hos Hair Fashion i Ludvika kan du köpa en mängd olika typer av löshår. På vår frisör-salong får du alltid professionell hjälp. Vill du veta mer om hårförlängning och löshår är du varmt välkommen att kontakta oss på frisör-salongen Hari Fashion!

Vi utför barnklippning i Varberg - Hårzonen

Vi på Hårzonen i centrala Varberg utför förutom vanliga klippningar även barn klippning. I våra barn klippningar använder vi enbart bra produkter av högsta kvalitet. Alla produkter är skonsamma för så väl ditt barn som för oss. Är det dags för en barn klippning är du alltid varmt välkommen till oss på Hårzonen i Varberg!

Frisör Annen Etage i Halmstad

Annen Etage som är lokaliserat i centrala Halmstad är frisören där du som kund alltid är första prioritet. I huset hittar du flera duktiga frisörer och frisörskor som har många års erfarenhet och ett gediget intresse i både mode och smink. Salongen är till för hela familjen och utvör allt från klippning, färgning och makeup till bruduppsättningar. För mer information och bokning besök Annen Etages hemsida.

Hos oss hittar du din frisör på Värmdö

Välkommen till frisörmakarna på Värmdö. Våra frisörer erbjuder dig personlig service med de senaste trenderna inom klippning och färg men även en frisörshop där du hittar produkter från kända varumärken. Boka en tid hos en frisör idag!

Rakning, klippning & färgning i Umeå

I Umeå på Salong44 erbjuder frisörerna alla typer av klippning & färgning och salongens barberare ordnar med din rakning efter det allra modernaste stuket. Du hittar Salong44 centralt i Umeå på Kungsgatan 44. Tjänster, prislista och bokning online hittar du på Salong44´s hemsida.

Hårfrisör i Östersund

Letar du efter en duktig hårfrisör i Östersund? Då ska du vända dig till Max Frisering! Här jobbar fem duktiga hårfrisörer som kommer göra allt för att ditt hår ska må så bra som möjligt! Olika hårsorter behöver olika omhändertagande, och vi vet hur man ska ta hand om just ditt hår. På vår hemsida hittar du presentationer av alla hårfrisörer här. Där kan du också se prislistor, och alla annan information du kan behöva!
Professionell klippning i Östersund

Boka tid hos Monique frisör i Halmstad

Är det dags att klippa dig? Då ska du komma till din frisör hos Monique i Halmstad! Monique har många duktiga frisörer och du kommer lätt att hitta din nya favorit frisör. Monique är medveten om det senaste hårmodet och hjälper dig att hitta din egen stil. Välkomna in till din frisör hos Monique!
Boka tid hos Monique för klippning i Halmstad