Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Restauranger

Italiensk restaurang Stockholm

Välkommen till Dolce Vita en äkta Italiensk restaurang i Stockholm. Vill du äta riktigt god mat, kom då till vår fina restaurang på Kungsholmen. Vi är även ett cateringföretag i Stockholm så skall du ha en fest eller någon tillställning och vill ha något extra. Anlita då vår Italienska catering här i Stockholm. Dolce vita är ett AAA-företag, och vi finns här för både företag och privatpersoner. Med en personlig touch på vår italienska mat siktar vi på att bli Stockholms bästa italienska restaurang!

Strand Restaurang Strandvägen

Strand Restaurang Strandvägen i Stockholm har en säsongsinspirerad meny alla årstider med nyttiga alternativ så att du kan få i dig rätt typ av lunch på lunchmötet, eller kan hålla dig till en lättare måltid när du försöker hålla dig till en nyttig livsstil. Vi erbjuder alltid olika härliga desserter för de dagar du känner för att skämma bort dig lite på din lunch. Strand Restaurang är en klassisk svensk restaurang som utöver lunch också erbjuder bokningar för frukostbuffé, brunch och middag!

Lunch på Borås bästa lunchrestaurang

Vinci är en restaurang i Borås som ligger på Sandvallsplats mitt i Borås. Här finner du den manyn för en lunch i Borås. Du finns också harmoni och lite galenskap. Det är den klassiska kvarterskrogen i ett nytänk. Där vi vill skapa en mötesplats för att avnjuta måltider, ta ett glas och träffa människor för spontana skratt eller vara sin egen hög person.

NU är det dags att boka ditt julbord på Norrlands Nation i Uppsala

På Norrlands Nation satsar vi på en egen kombination av mytomspunna salar, Uppsalas absolut bästa adress och en mycket god och vällagad mat. Har serverar vi självklart ett stort och välsmakande julbord inför december månads stora högtid. Därutöver har vi samlat ihop ett rutinerat lag som med hjälp av den senaste tekniken kommer skapa förutsättningar för ett inspirerande möte, ett tydligt avstamp eller en helt underbar kväll. Norrlands Nation har genomgått en omfattande renovering och kan därför stolt ta emot allt från 10 till 250 deltagare för både konferens och middag.

Restaurang i Varberg hos Societén

Besök bästa restaurangen hos Scoietén i Varberg. Där kan du äta god och vällagad mat med tillhörande dryck. I fräscha lokaler kan du tillsammans med sällskap njuta av en fantastisk middag med underbar personal som tar service till en helt ny nivå. Efter avslutad middag kan du ta dig direkt in i vimlet på deras nattklubb. Där finns dansgolv, bar och DJ som förgyller resten av kvällen. Besök gärna deras hemsida för mer information om deras öppettider, evenemang och menyer.

Trevlig restaurang och bar på Blaiseholmen

I Stockholm finns tusentals restauranger och det ka vara svårt att välja. Men hos Herr Julius på Blaiseholmen får du garanterat ett härligt restaurangbesök med härligt vällagad mat. Vårt kök är baserat på klassiska svenska smaker i en lite moderna tappning. Välkommen att boka bord online eller ring så hjälper vi dig!

Restaurang Viva i Lund

Viva är en restaurang med fyllig atmosfär, fokus på god service samt en välsmakande mat- och dryckesupplevelse. En levande träffpunkt där lundabor, studenter och genomresande kommer för att njuta av livet i en avslappnad miljö. Menyn är av svensk karaktär med inslag från Italien och råvarorna av högsta kvalitet.

Restaurang med Catering i skärgården i Göteborg

Fransen Skärgårdspub erbjuder allt från goda luncher och middagar på restaurangen till Catering, konferenser och är behjälpliga vid ditt bröllop när du vill ha en härlig festlokal vid havet med en matupplevelse utöver det vanliga. Franses i Göteborg levererar catering med trygghet och god kvalitet på maten! Välkommen!

Restaurang med catering i Höganäs

Välkommen in till Gunnar Eriksson Catering i Höganäs! Vår restaurang erbjuder husmanskost allt från lunch, buffé och catering. Vid stora högtider erbjuds även specialanpassade rätter. Från måndagar till fredagar serveras det lunch i vår restaurang, en huvudrätt och en alternativ rätt för de som önskar. Lunchmenyn ändras från vecka till vecka, vilket gör att vi kan erbjuda våra matgäster nya rätter varje dag.
Lyxig lunch i Höganäs, Catering i Höganäs | Gunnar Eriksson Catering

Sportbar och Afterwork hos stars and strips i göteborg

Sväng förbi oss på Klangfärdsgatan i Göteborg och beställ en smaskig burgare tillsammans med gänget och koppla av framför lite fotboll. Vi sänder alla stora Champions League matcher och har fullständiga rättigheter som gör oss till ett enkel val bland många andra aktörer på marknaden. Utöver detta så har vi en komplett bana för minigolf och äventyrsgolf inomhus. Välkommen!

Hamlet Bar i Linköping

Hamlet bar är Linköpings enda engelska bar! Tack vare den unika inredningen gör den varje besök spännande. Vår mat är av utmärkt kvalitet både när det gäller lunch och middag, samt vår välsorterade öl sortiment gör oss svårslagna. Man kan säga att vår bar har det lilla extra som ingen annan bar i Linköping har. Hos oss får du alltid en spännande och trevlig matupplevelse, och för våra matgäster som föredrar det nyttiga erbjuder vi också GI alternativ. Ta med dina vänner och kollegor för en after work hos vår bar i Linköping för en trevlig kväll. Kom ihåg att boka bord i förväg då vår brukar vara fullt på kvällar med stämningen på topp.

Bageri i Stockholm

Är du sugen en smörgåstårta och letar efter ett bra bageri så att du kan beställa en till dig? Kom till Vivels Konditori så kan du njuta av vårt fantastiska cafe medan du väntar på att din smörgåstårta ska vara färdig. Eller varför inte komma på lunchtiden och njuta av en god lunch hos oss. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss!
Lunch, Konditori

http://www.helenasrestaurang.se

Hos Helenas Restaurang kan du avnjuta goda pizzor till både lunch och middag. Folk kommer från hela Sverige för att smaka våra goda pizzor och hemligheten till varför vi har så goda pizzor beror på våra fräscha ingredienser. I vår restaurang i Borlänge kan du komma som du är och avnjuta din pizza i en hemtrevlig miljö. Välkommen.
http://www.helenasrestaurang.se/?page_id=22

Italiensk Pizzeria i Göteborg

Letar du efter en mysig italiensk restaurang så ska du besöka trattoria tredici en central pizzeria i Göteborg. Dom har nyligen bytt ägare, men kör på samma vinnande koncept. Besöker du deras restaurang kommer du att lämna med ett leende på läpparna. Besök deras restaurang vid saluhallen redan idag för att beställa en riktigt god pizza!

Lanna Bistro – er lunchrestaurang i Malmö

Letar ni efter en lunchrestaurang I Malmö med goda thailändska smaker? Välkomna till Lanna Bistro! Vi erbjuder autentiska smaker med grönsaker och kryddor från Thailand. Hos Lanna Bistro lunchrestaurang i Malmö så finns allt från kötträtter till helt vegetariska rätter – ni kan se vår meny samt öppettider på vår webbplats och självklart har vi även a la carte meny. Så välkomna in och boka bord redan idag!

Mhenam thairestaurang - bra thailändsk restaurang i Umeå!

Vill ni ha tips på en bra restaurang i Umeå? Mhenam thairestaurang är en thailändsk restaurang som lagar mat med äkta thailändska råvaror och smaker. Så varmt välkomna in till oss - ni kan välja om ni vill äta på restaurangen eller hemma. Besök gärna vår webbplats för meny och öppettider.
God lunch i Umeå - Mhenam thairestaurang, God thaimat finns hos Mhenam thairestaurang i Umeå!