Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

Funderar på att hya kaffemaskin till jobbet?

Coffee Center hyr ut kaffemaskiner till företag mm. Vi hjälper dig till riktigt gott kaffe på jobbet, aldrig mer bränt eller illasmakande kaffe! Kaffemaskinen ska vara ett glädjeämne på jobbet inget samtal för klagomål och missnöje. Att ha illasmakande kaffe på jobbet är nästan som en börda som man måste ta sig igenom varje dag. Kaffe är en viktig och social del av dagen på kontoret, det är viktigt att detta smakar bra för att skapa en bra stämning i gruppen. Vi tar hand om er kaffemaskin så att den alltid är i bästa möjliga skick, vi ordnar med service! Välkommen redan idag för godare kaffe även på jobbet!
Kaffemaskiner i Stockholm, Varuautomater

Catering till bröllop och fest!

Nians hjälper dig med catering till bröllop, fest och andra viktiga tillställningar. vi är verksamma främst i Malmö och Lund. Vi serverar fräsch mat från alla världens hörn, buffé eller portioner. Vi är ett företag som brinner för mat och matlagning, låt oss bjuda er på en smakresa utöver det vanliga! Skulle så önskas kan vi även hjälpa till att ordna fram lokal och/eller serveringspersonal till ert event. Välkommen till ett företag med mat som passion!
Catering till bröllop och speciella tillfällen, Buffé med olika smaker i Malmö

Vi hjälper dig att hitta perfekta festlokaler åt dig

Festlokaler Festlokaler och festvåningar i Stockholm Det ska vara enkelt att hitta rätt festvåning! Söker du efter en lokal till din fest? Använd vår söktjänst för att hitta rätt festlokal!

Vill ni köpa vin på nätet? Besök Vinsajten.se!

Vi har ett brett utbud av vin - rött, vitt, rosé och mousserande. Med detta breda sortiment, kan vi erbjuda er prisvärda produkter med upp till 70% billigare priser. Vill ni köpa vin online och med snabb leverans? Besök då vår webbshop, vinsajten.se!

InCup - Ett brett utbud av kaffeautomater

Är du på jakt efter en ny kaffeautomat till jobbet eller kanske föreningslokalen? Söker din sportklubb en modern och praktiskt kaffemaskin att samlas kring för en trevlig stund? Besök InCup.se som erbjuder ett brett utbud av kaffeautomater och kaffemaskiner som garanterat passar just ditt ändamål. InCup erbjuder pressade priser på högkvalitativa maskiner och sätter alltid dig som kund och just dina önskemål i fokus.

Street food i vår taco truck i Stockholm

Rolling street food är en taco truck i Stockholm som erbjuder mexikansk street food. Vår ambition är att kunna servera den bästa street food maten i Stockholm och därför lägger vi stor vikt på kvalitet. Nästan all vår mat lagas dessutom på beställning och därför kan vi garantera kunden en fräsch nylagad måltid. Några exempel på mat i vårt street food sortiment är tex mex burgare, kyckling fajitas och nachotallrik. Förutom street food så erbjuder vi även catering för alla sorters event i Stockholm. Vi tar då emot alla sorters beställningar från 10 och uppemot 350 personer. Besök oss för mer information!
Food truck/Matvagn i Stockholm, Tapas catering i Stockholm

Mat lagad framför er - Ryds mat i Jönköping

En upplevelse, er mat lagas framför er, det levande köket från Jönköping. Vi transporterar vårt kök till er lokal där vi tillagar maten och skapar en unik matupplevelse. Företagsevent, hemma hos eller matlagningskurser, vi erbjuder allt det och mer, hör av dig till Ryds Mat.

Helgrillat är bäst på Catering

Låt Helgrillat sköta dina fester. Vi sköter all mat och även det tråkiga såsom diskning, planering och dukning. Din fest kommer att vara en höjdpunkt om ni anlitar oss, vi gör din trädgård eller favoritplats till en dröm. Vi har levererat den perfekta Cateringen för alla tillställningar sedan 1997 och kommer fortsätta att briljera. Det vi kommer behöva från dig är en gästlista och sedan sköter vi hela kalaset. Kontakta oss idag
Grillad gris, Helgrillat lamm, Bröllop Catering