Huembsto.se

Kategorier och länkar inom Övrigt

Köp domän & webbhotell

Genom Crystone kan du fixa allt du behöver. Köp domän och webbhotell i ett. Sätt upp er hosting med egen server och hosted exchange. Vi fixar även till ett intranät om ni behöver det.
Hosted Exchange mail, Webhosting, Kraftfullt billigt webbhotell

Inbyggda system - RT Labs

Ett inbyggt system är ett system byggt för att utföra sin uppgift, helt eller delvis oberoende av mänsklig inblandning. Inbyggda system är speciellt konstruerade för att utföra specifika arbetsuppgifter på det mest effektiva sättet. Ett inbyggt system kan definieras som ett styrsystem eller dator som utformats för att utföra en specifik uppgift. Vanliga exempel på inbyggda system inkluderar MP3-spelare, navigationssystem på flygplan och larmsystem. Ett inbyggt system kan också definieras som en dator med ett enda syfte. RT labs erbjuder bättre kvalitet genom återanvändning av standardkomponenter som gör att utvecklings- och underhållskostnaden kan delas på flera produkter.

GIS från Esri

Ett vanligt arbete för GIS är som geografiskt säljstöd. Genom att använda geografisk information för att ta reda på bästa stället att öppna en ny butik eller köpcentra kan du försökra dig att få optimala förhållanden för ett framgångsrikt projekt. Geografiskt säljstöd är bara en av många tjänster som våra GIS konsulter kan hjälpa dig med. Esri Sverige är en del av Esri worldwide, världsledare inom Geografiska informationssystem, eller GIS. Vi har kurser i GIS och GIS analys, samt GIS konsulter som har stor erfarenhet och hjälper er att arbeta effektivare med geografisk information. En ny del av vårt utbud är dessutom webbkartor, som används av såväl kommuner som företag för att effektivisera sin produktion och logistik.

Molntjänster och nätverkstjänster

Vi äger och driftar Europas största molnplattform. Interoute är ledande i Europa som leverantörer av hostingtjänster. Vi förser internationella företag och teleoperatörer, med röst, video, data och internationell nätverksinfrastruktur, allt från fysiska nät till tjänster som bygger på virtuella nät.

Vill du veta mer om sökmotoroptimering?

Då har du hittat en djäkligt kul blogg att följa. Jag måste rekommendera den då den handlar om sökmotoroptimering och även en del vardagliga ting. Det tas bland annat upp ishockey och lite ekonomi, författaren själv är mycket intresserad av de båda.

Ownit erbjuder bredband med fiber

Vår affärsidé är att vi skall erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning avseende Bredband, TV och Telefoni och LAN-installation. Vi lägger stort fokus på kunden för att kunna skräddarsy en lösning som passar just kunden. Om du har frågor om bredband tveka inte att kontakta oss.

Essvisions dokumenthanteringssystem

Winess är EssVisions första systemplattform för dokumenthantering. Mängder av kunder inom den offentliga sektorn har använt Winess under de senaste åren och där genom bidragit till dess utveckling till den slutliga versionen, Winess4. Idag används Winess4 av ett hundratal kunder, bland annat kommuner, kommunala bolag, landsting, kyrkans stift och olika fristående förbund.
e-arkiv, ärendehantering

biztalk från mjukvarukraft

Biztalk - vi kan skräddasy din utbildning Mjukvarukraft kan erbjuda certifierade lärare som kan skräddarsy en företagsunik utbildning inom t.ex. BizTalk arkitektur, BizTalk utveckling, BizTalk förvaltning, BizTalk testning m.m. Utbildningen baseras på lång erfarenhet av tidigare projekt där vi varit aktiva i allt från kravställning, utveckling och test till produktionssättning och förvaltning. En utbildning av detta slag kan vara det perfekta startskottet för ett nytt projekt, eller som övergång från en fas till en annan i ett projekt.

3G router från ETM Mätteknik för m2m

Hos ETM Mätteknik hittar du en 3G router som är idealisk för industriella applikationer som kräver en oavbruten uppkoppling till internet via 2G/3G. Vår 3G router klarar extrema förhållanden, från -20C till +60C.
Datalogger för mätning utomhus, Gsm och 3g modem för m2m, Färravläsning med EMTs produkter

http://www.binero.se

Binero - Sverige vänligaste webbhotell. Binero kombinerar bra upptid med fantastisk service och ett bra pris. Det perfekta webbhotellet för er, oavsett om du är privatperson eller om ni är ett företag. Vi har självklart även mailhantering och domänhantering, så du kan förlägga all din IT-hosting till oss. Vill du bara skapa en enkel hemsida, så har vi vårt fantastiska verktyg B'easy, som är ett enkelt och relativt kraftfullt verktyg som medföljer utan extra kostnad.
Hemsida med B´easy, Webbhotell - Hosting